13.2 C
Delfzijl
21 juni 2021 21:13

BMWE-gemeenten steunen collectieve inkoopactie voor duurzame installaties

spot_img

Uithuizen – De energieloketten van de gemeenten Bedum, Winsum, De Marne en Eemsmond geven inwoners de kans om collectief duurzame installaties aan te schaffen. Het energieloket Groningen, waar de lokale loketten onder vallen, heeft samen met de vereniging ‘SLIM wonen met energie’ een collectieve inkoopactie opgezet. Inwoners van de vier gemeenten kunnen zich aanmelden voor advies over de aanschaf van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Vorig jaar hebben bij een soortgelijke actie 500 Groningers hun woningen geïsoleerd.

Collectieve Inkoop Duurzame Installaties
Inwoners die belangstelling hebben kunnen zich inschrijven voor de ‘Inkoopactie Duurzame Installaties.’ Een adviseur bekijkt thuis wat de mogelijkheden zijn. De aanschaf van duurzame installaties wordt goedkoper door de collectieve inkoop.

Inschrijven
Aanmelden voor deelname aan de collectieve inkoop kan tot 22 juni op de website van het Energieloket Groningen: www.energieloket-groningen.nl. Ook telefonisch aanmelden kan door te bellen naar het telefoonnummer van de inkoopactie van het Energieloket: 050-3070370.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto

Populaire berichten