12.8 C
Delfzijl
16 juni 2021 09:12

Golfclub Duurswold maakt lidmaatschap aantrekkelijker

spot_img

Steendam – Groningse Golfclub Duurswold heeft met ingang van dit jaar de voorwaarden voor het lidmaatschap aanzienlijk aantrekkelijker gemaakt. Zo is de eenmalige entree afgeschaft en is de participatie tijdelijk verlaagd naar slechts 50 Euro.

De golfclub wil op deze manier de golfsport nog toegankelijker maker. Voorzitter Marten Schmidt: “Het doel is altijd geweest om een laagdrempelige vereniging te zijn en de golfsport betaalbaar te houden. Onze contributie ligt bijvoorbeeld lager dan dat van omliggende golfclubs. De laatste jaren kregen wij steeds meer signalen dat de entree- en participatiegelden, die met het aangaan van het lidmaatschap ineens moesten worden voldaan, voor menigeen een hoge drempel vormden. Met het laten vervallen van deze financiële verplichtingen denken we onze golfclub voor een nog bredere groep mensen aantrekkelijker te maken.”

Ook voor mensen die overwegen om te beginnen met golf heeft de golfclub goede aanbiedingen. Zo kent de club een aspirant-lidmaatschap van zes maanden, dat aangeboden wordt inclusief golflessen en gebruik van oefenfaciliteiten. Voor wie nog niet aan een lidmaatschap toe is, bieden de golfprofessionals groepslessen aan. Gedurende dit programma mag ook vrij gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten met uitzondering van de grote golfbaan.

Voor meer informatie: www.golfclubduurswold.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
AutoAuto
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
DierDier

Populaire berichten