Bloemen en plantjesmarkt “Bie de Jongens” in Spijk

Spijk – Van woensdag 25 tot zaterdag 28 mei organiseert Bloemen en Planten Centrum “ Bie de Jongens” de jaarlijkse plantjesmarkt.

Ook dit jaar pakt “Bie de Jongens” groots uit.  Er zal weer een verscheidenheid aan planten worden gepresenteerd waaronder vele perkplanten, vaste planten en mediterrane planten.  Ze hebben weer prachtige oleanders, sundaville,  palmbomen en olijfbomen voor u staan.  Houd u meer van planten die het gehele jaar door in uw tuin kan laten staan, die hebben ze weer ruimschoots in het assortiment. 

Het karakteristieke gebouw, waar voorheen de kleuterschool en peuterspeelzaal in gevestigd zat dient nu als bloemen en planten centrum. Het 650m2 schoolplein dient nu als verkoop plein en tevens de locatie voor het terras. De plek waar u kan genieten van heerlijk bakkie koffie met wat lekkers van Bakkerij Olinga uit Bierum.

Ook dit jaar is Bloemen en Planten Centrum “ Bie de Jongens” op Hemelvaartsdag 26 mei geopend, voor het eerst staan ze met een aantrekkelijke planten actie op de jaarmarkt en wel in ’t Loug.  Het rad van fortuin zal bij de winkel ook aanwezig zijn, de winnaars krijgen een fleurige attentie. De bloemen en plantjesmarkt zal weer feestelijk versierd zijn en voorzien zijn van een muzikale noot. Voor de kids staan er diverse springkussens rond om de winkel.

Back to top button