BIJzonder gezellig achter de Lagestraat in Loppersum

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Loppersum – Het was een gezellige drukte zaterdagmiddag in het anders zo rustige groene hof achter de Lagestraat in Loppersum.

Het tot een paar jaar geleden goed bewaarde geheim midden in Loppersum was zaterdag open voor het publiek. Onder de appelbomen en in verborgen hoekjes was een gevarieerde markt te vinden met kunst en andere (creatieve) producten. Het thema van dit jaar is BIJzonder in de tuin. De tuinen zitten dan ook barstensvol bloemen en bijen: sambalbijen, aardbijen, aambijen, bijzettafels, bijtertjes, bijbenen en nog veel meer.

Het IVAK en KunstDelta verzorgt daarnaast ook diverse optredens en geven informatie over cursussen. Voor kinderen is er doorlopend workshops drukken met de etspers. En iedereen mag bijenhotels bouwen, onder begeleiding van het IVN. Natuurlijk ontbreekt het terras niet. Ook is er live muziek van onder andere Niceville, dweilorkest Loppersum On Street (L.O.S.), gitarist Evert Scholten en de bigband New Mean Swing Machine.

De open tuinen achter de Lagestraat in Loppersum zijn ook vandaag ,zondag 22 septembe,r nog te bezoeken tot 18:00 uur.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2199″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button