DHO verrast echtpaar Mossel-van der Schuur met optreden tijdens 60-jarig huwelijk

Delfzijl – Het Delfzijls Harmonie Orkest heeft zondagochtend het echtpaar Mossel-van der Schuur verrast met een kort optreden ter gelegenheid van hun 60-jarige huwelijk. Na de felicitaties van burgemeester Gerard Beukema kwam DHO het Koningin Wilhelminapark op lopen. De heer Mossel is jarenlang drummer geweest binnen deze vereniging.

Het echtpaar Mossel-van der Schuur heeft twee kinderen en vijf kleinkinderen. De heer Mossel is tot aan zijn pensioen werkzaam geweest als onderwijzer aan de Jan Ligthartschool te Delfzijl en voor velen nog steeds meester Mossel. Daarnaast heeft de heer Mossel een grote passie voor muziek, hij was jarenlang drummer van het populaire dans- en stemmingsorkest The Rockets. Mevrouw Mossel-van der Schuur zorgde voor de kinderen en het huishouden.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2200″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button