Gezondheidsmarkt in de Nicolaïkerk goed bezocht

Appingedam – De gezondheidsmarkt die zaterdagmiddag werd gehouden de Nicolaïkerk is goed bezocht. De markt werd gehouden ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van het gezondheidscentrum Overdiep aan de Stadshaven in Appingedam. De markt had het thema “positieve gezondheid”. Daarbij lag de nadruk op gezondheid en niet op ziekte. Kijken naar wat iemand nog wel kan en hoe iemand een zo goed mogelijk leven kan leiden.

Na de officiële opening door wethouder Annalies Usmany-Dallinga waren er diverse optredens van dans- en sportclubs, een clinic van wereldkampioene kickboksen Sarèl de Jong. Deelnemers konden een simulatie pak dragen om te voelen hoe het is om oud te zijn. Daarnaast waren er workshops en lezingen onder meer over de historie van gezondheidscentrum Overdiep.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2198″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button