Bijeenkomsten Alzheimercafé in de gemeente Eemsdelta gaan tijdelijk online

Appingedam – De maandelijkse bijeenkomsten van het Alzheimercafé in de gemeente Eemsdelta worden in april, mei en juni online gehouden. Vanwege het coronavirus zijn de groepsbijeenkomsten al langere tijd niet meer mogelijk. Om toch mensen de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten en van informatie te voorzien organiseert cadanzwelzijn in april, mei en juni online bijeenkomsten.

De bijeenkomsten zijn op 20 april, 18 mei en 20 juni. Tijdens elke bijeenkomst staat steeds een thema centraal. In april is het thema ‘Mantelzorg, hoe hou ik het vol?, ‘Bang, boos en in de war’ staat op 18 mei op het programma en 20 juni komt de notaris aan bod.

Mensen die geïnteresseerd zijn in de bijeenkomsten kunnen zich via de mail (info@cadanzwelzijn.nl) of telefonisch via 0596-745024 aanmelden.

Na aanmelding krijgt u meer informatie, hoe u het onlineprogramma kunt volgen. Lukt het u niet zelf, misschien kan dan een dochter of zoon of ander familielid u helpen. Maar u kunt ook gebruik maken van de hulplijn van cadanzwelzijn.

Back to top button