fbpx
2 C
Delfzijl
25 januari 2021 13:53

Beachvolleybalweekend Appingedam gaat niet door

Appingedam – Het organisatie comité van het beachvolleybal weekend Appingedam welke zou plaatsvinden op 12 en 13 juni heeft besloten  het evenement i.v.m. de huidige coronacrisis niet door te laten.

Alhoewel de eerste teams zich alweer hadden aangemeld vond men het niet verantwoord verder te gaan met de voorbereidingen. Het is in de eerste plaats nog onzeker of evenementen als deze na 1 juni al weer georganiseerd mogen worden en bovendien wil de organisatie in  deze voor ondernemers erg moeilijke tijd niet aankloppen voor een sponsorbijdrage voor een evenement waarvan nog niet zeker is of deze wel doorgang kan vinden.

Zonder sponsoren is een evenement als deze niet te organiseren aldus Gert de Groot voorzitter van het organisatie comité, we zijn de sponsoren waar we de afgelopen jaren een beroep op hebben mogen doen zeer dankbaar en hopen dat ze allemaal goed weer uit deze crisis periode komen.

Volgend jaar zal het draaiboek uit de kast worden getrokken om er weer een spektakel van te maken.

Spelers en speelsters uit de hoogste nationale divisies komen altijd graag naar het toernooi in Appingedam. Het heeft voor hun een hoog reünie gehalte en is een leuke afwisseling na een seizoen in de zaal. De organisatie gaat er van uit dat een ieder begrip heeft voor het annuleren van dit evenement.

De gezondheid van een ieder en met name de kwetsbaren in onze samenleving hebben op dit moment vooral prioriteit.

Volg ons op

10,801FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten