10.9 C
Delfzijl
13 mei 2021 21:03

Beachvolleybaltoernooi onder de Lopster toren

Loppersum – Zaterdag 15 juli a.s. vindt het allereerste LopperSummer Beachvolleybaltoernooi plaats op het Marktplein in Loppersum. Beachvolleyballen onder de Lopster toren! Een strand(je) op het Marktplein in het centrum van Loppersum, wie had dat kunnen denken. Maar het gaat echt gebeuren! Op zaterdag 15 juli start om 10.30 uur de eerste editie van het LopperSummer Beachvolleybaltoernooi ‘bie d’olle Lopster toren’!

Op twee velden strijden 12 teams om de nu al felbegeerde LopperSummer Beach wisseltrofee. Maar het zal bovenal uiteraard een gezellige, sportieve en hopelijk zonnige zomerse dag worden waarop deelnemers, organisatie, publiek en dorp laten zien wat er allemaal kan in Loppersum. En dat het dus zelfs mogelijk is een (mini) strand aan te leggen in het dorp. De azuurblauwe zee denken we er gemakshalve even bij.

Het zal al met al een dag worden met sport, muziek, eten, drinken en een hele hoop plezier! Het toernooi zal om 10.15 uur officieel geopend worden door een very important Lopster en de finale is even na 16.00 uur gepland. Enthousiast publiek is natuurlijk van harte welkom om de teams met namen als Kaboemmm, Zootje Ongeregeld, Zandhappers en Fifty Shades of Awesome te komen aanmoedigen of te genieten van een hapje en een drankje op het terras.

De organisatie ligt in handen van een aantal heren van LSV Volleybal uit Loppersum in samenwerking met Albert Heijn Scheffers en Brasserie Meer in Loppersum.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,292VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
KlussenKlussen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten