BaanBorrel op dinsdag 4 april in Grand Café Het Lokaal

Delfzijl – Op dinsdag 4 april 2023 wordt er in Delfzijl de Join the Family! Baanborrel georganiseerd. De horecabranche kampt momenteel met een grote krapte aan personeel en zeker met het terrasseizoen in aantocht zitten horecaondernemers te springen om enthousiaste en gemotiveerde mensen.

Werkzoekenden, maar ook werkenden die geïnteresseerd zijn in de horeca, kunnen tijdens het gezellige event op een informele en laagdrempelige manier kennismaken met diverse werkgevers in de horeca.

De Baanborrel wordt gehouden in Grand Café Het Lokaal in Delfzijl (Schoolstraat 27) van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Geïnteresseerd?
Lijkt het jou leuk om in de horeca te werken, maar heb je geen ervaring? Ook dan ben je van harte welkom! Je kunt dan direct in gesprek met een aantal horecaondernemers die vacatures hebben. Meld je per mail aan via marlies.harms@eemsdelta.nl.  

Vaak is er meer mogelijk dan je denkt en zijn werkgevers graag bereid om met je mee te denken over passende oplossingen. Dus kom langs en ga het gesprek aan! Geïnteresseerden, zowel werkenden als werkzoekenden.

Join The Family!
Join The Family! is een initiatief van Kansrijk Beroep/Werk in Zicht (de samenwerkingsorganisatie van gemeenten, UWV en SW-bedrijven in de arbeidsmarktregio Noord), Noorderpoort, Koninklijke Horeca Nederland, horecagroningen.nl, Make it in the north, Economische Zaken (gemeente Groningen), Generation Hospitality, Het Fonds en horecaondernemers.

Back to top button