Automobilisten van de weg door winterse neerslag

Woudbloem / Startenhuizen – Het winterweer van woensdagavond heeft op een aantal plaatsen voor verkeersongevallen gezorgd. Op een besneeuwde Hooilandseweg bij Woudbloem is een automobilist van de weg geraakt en op de kop in de sloot tot stilstand gekomen. Of de bestuurder hierbij gewond is geraakt is niet bekend. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.

Even later raakte een automobiliste op een oprit van de N46 bij Startenhuizen van de weg en kwam in een sloot terecht. De bestuurster is ter plaatse onderzocht door ambulance personeel maar bleek geen verwondingen te hebben opgelopen. Een berger heeft het voertuig later opgehaald.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1898″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button