Presentatie nieuwe cd Anne-Lie Persson op Andledon

Den Andel – Komende zondag vindt op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel de aftrap plaats van de vier presentatieconcerten die Anne-Lie Persson geeft ter ere van de verschijning van haar langverwachte nieuwe cd ‘Roots’. De Zweeds/Nederlandse singer-songwriter zal optreden met voltallige band.

‘Roots’  is afgelopen zomer opgenomen en is de derde solo-cd van Anne-Lie Persson. Het album is een muzikale samenvatting van haar dagboek van de laatste drie jaren. De liedjes gaan over liefde, verdriet en een paar bijzondere ontmoetingen. Het achterliggende ‘landschap’ is divers: de liedjes zijn verbonden met haar twee ‘thuislanden’ Nederland en Zweden. Tijdens het presentatieconcert speelt Anne-Lie met band alle liedjes van haar nieuwe cd (zonder pauze). Na de première van de presentatietour in Den Andel volgen nog een drietal promotieconcerten, te weten in Groningen, Assen en Leeuwarden.

Tijdens het concert laat Anne-Lie zich begeleiden door Joost van der Beek op gitaar, Tony Hoyting op toetsen, Dennis Elderman op drums en Marco Kerver op bas. De cd-presentatie start zondag 3 februari om 15:30.

Back to top button