Automobilist botst tegen boom langs de N362 bij Nieuwolda

Nieuwolda – Op de N362 is vrijdagmiddag een automobilist door nog onbekende oorzaak met zijn voertuig frontaal tegen een boom gebotst. De man raakte hierbij gewond en moest met hulp van de brandweer uit het voertuig worden geholpen. Hierna kon hij onder begeleiding van een trauma-arts in de ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen.

Net na het ongeval gebeurde er nog een kop-staart botsing tussen twee voertuigen even voorbij het eerste ongeluk. Ambulancepersoneel heeft hierbij nog een bestuurder gecontroleerd, maar deze kwam met de schrik vrij.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2195″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button