fbpx
zondag 05 december 2021
11.3 C
Delfzijl

ASWA viert de zomer met een barbecue

Appingedam – Wat is een zomer zonder een groot en gezellige barbecue? Nieuwe mensen leren kennen en met bekenden even gezellig bijpraten met een hapje en een drankje?

In de tuin bij de ASWA zijn gezellige terrasjes tussen de bloemen en de barbecues. Af en toe zelf een drankje halen en als je trek begint te krijgen ga je lekker eten met zomerse muziek op de achtergrond. Voor bij de barbecue zijn er diverse soorten vlees, salades, sauzen en kleine lekkernijen verkrijgbaar. Uiteraard ontbreekt ook het stokbroodje met kruidenboter niet. Onze BBQ koks staan met veel plezier voor jou achter de barbecue. Om deel te nemen aan deze zomerse en gezellige barbecue, kun je je aanmelden bij het Servicepunt in het ASWA gebouw. Burg. Klauckelaan 16 in Appingedam, telefoon 0596-626792. De kosten voor de barbecue bedragen, inclusief 2 consumpties, € 9,50 pp. Meer consumpties zijn deze voor eigen rekening.

Deze 1e Zomer BBQ is toegankelijk voor iedereen en staat gepland op zaterdag 12 augustus. De zomerdeuren gaan open om 16.30 uur en rond de klok van 21:00 weer dicht. Bij slecht weer wijken we uit naar de naast gelegen grote zaal. Het BBQ team is er klaar voor.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,327VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer