vrijdag 22 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

AnKo toernooi voor kinderziekenhuis

Uithuizermeeden – Anno Wassing en Koos Sikkema organiseren zaterdag 3 juni, samen met andere vrijwilligers van SV de Heracliden, het AnKo-toernooi.

Dit 7 tegen 7 toernooi voor 35+ is gekoppeld een goed doel, de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Het toernooi, waarvoor 60 clubs zijn uitgenodigd, wordt gecombineerd met het inzamelen van geld voor zieke kinderen die verblijven in het Beatrix Kinderziekenhuis te Groningen. Een ziekenhuisopname van een kind kan van grote impact zijn. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden.

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft ernaar om het verblijf aangenamer te maken door in te springen op de in de behoefte van ouder en kind. Het Beatrix Kinderziekenhuis is onderdeel van het UMCG.

In het AnKo toernooi strijden 20 teams, die elk 50 euro inleggeld betalen, om de AnKo bokaal 2017. Het inschrijfgeld komt in zijn geheel bij het goede doel terecht. Het staat teams uiteraard vrij om ook zelf actie te voeren voor het goede doel en hier op de speeldag een extra gift te doen. Deze sportieve dag wordt afgesloten met een gezellige avond met muziek en lekkere hapjes.

Ook zijn dames teams van harte welkom om mee te doen aan dit toernooi.

Opgeven kan via: ankotoernooi@hotmail.com

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,305VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto