Alzheimer Café Eemsdelta sluit seizoen af met feestelijke boottocht

Oosterwijtwerd – Op dinsdagmiddag 6 juni wordt het seizoen van het Alzheimer Café Eemsdelta op een bijzondere wijze afgesloten met een sfeervolle boottocht. Van 14.00 tot 17.00 uur kunnen deelnemers genieten van een ontspannen middag op het water. Het vertrekpunt is Eetcafé de Boerderij, gelegen aan Schoolweg 2a in Oosterwijtwerd.

Het programma begint met een hartelijk ontvangst bij de boot, waar de deelnemers kunnen genieten van koffie, thee en gebak. Rond half 3 vertrekt de boot voor een prachtige rondvaart langs de Oosterwijtwerdermaar, het Damsterdiep, Appingedam en weer terug. Tijdens de tocht zal gitarist Ben Zuur aan boord stappen en speciaal voor de aanwezigen liedjes ten gehore brengen, wat ongetwijfeld voor een gezellige sfeer zal zorgen.

De boot is toegankelijk voor minder validen en beschikt over een toilet en overdekking, zodat iedereen comfortabel kan genieten van de tocht. Voor deelname wordt een eigen bijdrage van 5 euro gevraagd. Om ervoor te zorgen dat alles goed georganiseerd kan worden, is het belangrijk om uiterlijk vóór 30 mei aan te melden via de volgende contactgegevens: per e-mail via ac.eemsdelta@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch bij ASWA op 0596-745024.

Voor degenen die problemen hebben met vervoer, is er de mogelijkheid om dit aan te geven. Het Alzheimer Café Eemsdelta zorgt graag voor een passende oplossing, zodat iedereen deel kan nemen aan deze speciale boottocht.

Iedereen die te maken heeft met de ziekte van Alzheimer is van harte welkom om deel te nemen aan deze afsluiting van het seizoen. Het belooft een gezellige en betekenisvolle middag te worden, waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen genieten van een mooie ervaring op het water.

Back to top button