Alzheimer Café Eemsdelta: online bijeenkomst ‘de Notaris’

Appingedam – Het Alzheimer Café Eemsdelta heeft dinsdag 22 juni van 19.30 tot 20.30 uur weer een online thema-avond ‘Notaris’, deze wordt inhoudelijk verzorgd door Notaris Reijntjes van Emmius Notarissen.

Mensen met dementie en hun naasten kunnen te maken krijgen met allerlei regel zaken (financieel en zorg) die zij via een notaris kunnen regelen. Te denken valt aan bijvoorbeeld volmachten/levenstestamenten ed. De notaris kan u er van alles over vertellen.

Het Alzheimercafé in de gemeente Eemsdelta organiseert, normaal gesproken, maandelijks informatieve bijeenkomsten voor lotgenoten en voor iedereen die met dementie te maken heeft. Vanwege Covid-19 zijn de groepsbijeenkomsten al langere tijd niet meer mogelijk. Om toch mensen de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten en van informatie te voorzien organiseren ze deze online-bijeenkomsten. Tijdens de online-bijeenkomst kunt u ook vragen stellen.

Bent u geïnteresseerd in deze online-bijeenkomsten? Dan kunt u zich bij Cadanz Welzijn aanmelden via de mail: info@cadanzwelzijn.nl of via tel: 0596-745024. Hier kunt u ook terecht als u meer wilt weten over de bijeenkomsten.

Na aanmelding krijgt u meer informatie, hoe u het online programma kunt volgen. Lukt het u niet zelf, misschien kan een dochter of zoon of ander familielid u helpen. Maar u kunt ook gebruik maken van de hulplijn.

Back to top button