fbpx
14.7 C
Delfzijl
maandag 25 mei 2020
Home Agenda tips Afgelasting uitvoeringen toneelvereniging Harmonie 31 januari en 1 februari

Afgelasting uitvoeringen toneelvereniging Harmonie 31 januari en 1 februari

Appingedam – Toneelvereniging Harmonie uit Appingedam heeft noodgedwongen de voorstellingen van 31 januari en 1 februari af moeten gelasten.

Een van de leden, met een hoofdrol in Koestukken 7, is afgelopen dinsdag onverwacht opgenomen in het ziekenhuis. ” Op zo’n korte termijn lukt het niet om iemand anders nog een dergelijke rol te laten spelen, ” legt Meindert Telkamp van Harmonie uit. ” Dit is een behoorlijke domper op de feestvreugde met betrekking op het ons 120 jarig bestaan en hadden wij ons dit heel anders voorgesteld.”

Voorstellingen verschoven
In overleg met vertegenwoordigers van speellocatie de ASWA in Appingedam is besloten de voorstellingen vooruit te schuiven naar vrijdag 27 en op zaterdag 28 maart. 

Voor degenen die al kaarten hebben gereserveerd voor 31 januari kunnen deze omruilen voor 27 maart. En kaarten die zijn gereserveerd voor 1 februari kunnen worden omgeruild voor kaartjes voor 28 maart.

Leden van toneelvereniging Harmonie zijn op 11 en 18 februari tussen 18:30 en 19:30 aanwezig bij de ASWA waar de kaarten kunnen worden omgeruild.

Meer informatie via: toneelverenigingharmonie@gmail.com.

Advertenties