22-jarige Kim Sanders uit Spijk in de race voor Miss Beauty of Groningen

Spijk – De tweeëntwintigjarige Kim Sanders uit Spijk is een van de twaalf finalisten in de Miss Beauty of Groningen verkiezing .Omdat ze de voorrondes met glans doorlopen heeft, staat ze nu in de finale die op 27 maart gehouden wordt in de Euroborg in Groningen. Dit evenement is een van de provinciale voorrondes in de aanloop naar de grote landelijke Miss Beauty of the Netherlands verkiezing.

Het zijn dus spannende tijden voor Kim die in het dagelijks leven werkzaam is als juridisch secretaresse in de advocatuur in Groningen. Op haar werk vinden ze heel leuk dat ze mee doet aan de wedstrijd en ze wordt hierbij ook door haar collega’s gesteund. Kim is blij dat ze niet alleen de “looks” heeft maar dat ze ook op het intellectuele vlak prima mee kan komen. Al een vijftal aantal jaren is Kim, die nu nog bij haar ouders woont, werkzaam in de modellenwereld. Ze verschijnt op regelmatige basis op foto’s voor diverse kledingmerken en ook in de autosportwereld is ze regelmatig als een zogenaamde “grid girl” te zien.

De finale in de Euroborg begint met een dans optreden en een voorstelronde van de verschillende deelneemsters. De klassieke galajurk ronde en bikini ronde ontbreken natuurlijk ook niet. Kim is een fanatiek sporter; ze is meerdere keren in de week te vinden in de sportschool. De krachttraining die ze daar verricht helpt haar om in vorm te blijven. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met Bodypump en Cardio fitness. Al heeft dat laatste zeker niet haar voorkeur. Verder volgt Kim alle trainingen die ze vanuit Miss Beauty of Groningen krijgt aangeboden; dat is onder andere een bootcamp met mentale coaching en gesprekken. De deelneemsters aan de wedstrijd kunnen het, ondanks de competitie die er speelt, goed met elkaar vinden. Tijdens de trainingen en voorbereidingen hebben ze veel lol met elkaar. Gezamenlijk zetten ze zich in voor de Stichting Haarwensen. Ze zijn druk bezig een benefit avond te organiseren waarbij het doel is een aanzienlijk bedrag voor deze stichting te vergaren.

Mocht Kim de wedstrijd winnen, dan wordt ze dus Miss Beauty of Groningen en dan mag ze vervolgens uitkomen voor Groningen in de volgende missverkiezingen, waaronder dus Miss Beauty of the Netherlands. Kim staat momenteel nog niet in de top drie van de verkiezingen, en dat wil ze natuurlijk wel graag daarom hoopt ze dat er volop op haar gestemd wordt. Want ze heeft er zeer veel plezier in en ze is gebrand en gefocust op de winst, daar gaat ze volledig voor.

Een zeskoppige jury is op 27 maart belast met het maken van de keuze wie het mooiste en meest aansprekende meisje van Groningen is. Hun mening telt voor 80% de overige 20% wordt bepaald door de stemmers uit het publiek. Via sms kunnen de fans nu al stemmen op hun favoriete kandidates. In het geval van Kim is een sms met: poll Groningen kim naar 3010 aan de orde.(€ 1,10 per sms). Dit kan tot 26 maart.

Back to top button