120 jaar Delfzijls Harmonie Orkest wordt gevierd met een jubileumconcert op 30 april

Delfzijl – Op zaterdag 30 april 2016 bestaat het Delfzijls Harmonie Orkest 120 jaar! Het Delfzijls Harmonie Orkest is een allround muziekvereniging en bovendien nog één van de weinige marcherende korpsen. Sinds haar oprichting op 30 april 1896 heeft ze vele stormen doorstaan. Vandaag de bestaat ze uit een enthousiaste malletband en orkest.

Tijdens de jubileumdag op 30 april is er vanaf 13.30 uur tot 18.30 uur een reünie voor de (oud)leden in de Evenementenhal Delfzijl. Bent u lid geweest van DHO en lijkt het u leuk om oude bekenden terug te zien? Heeft u nog geen brief ontvangen? Geeft u dan zo spoedig mogelijk op via info@delfzijlsharmonieorkest.nl .

Het jubileumconcert vindt eveneens plaats in de Evenementenhal te Delfzijl, aanvang 20.00 uur zaal open vanaf 19.30 uur. Entreeprijs  € 5,00.

Tijdens dit concert zal een gevarieerd muzikaal programma ten gehore worden gebracht door de malletband en het harmonieorkest van DHO. Speciale gast op deze avond is de Groninger artiest Alex Vissering.

Ook zal het leerlingenorkest van de Brede School Noord een optreden verzorgen. De leerlingen hebben o.l.v. de orkestdirigent Alfons Weges van DHO de afgelopen acht weken lessen gevolgd. Na afloop van het concert kan er op de afterparty onder het genot van een drankje en muziek van het MaRa-kwartet uit Delfzijl nog even gezellig worden nagepraat  en/of gedanst.

Het bestuur van DHO nodigt iedereen van harte uit deze avond bij te wonen.

Het jubileumprogramma dit jaar zal nog bestaan uit:

–              Pinksterdag maandag een show op het Vennenplein i.s.m. Les Batonettes
–              Zaterdag 18 juni: DHO sponsordag
–              Vrijdag 1 juli: deelname aan de Streetparade tijdens Delfsail
–              Zaterdag 24 september: deelname aan het Muziekfestival op 24 september
–              Zaterdag 12 november: deelname aan het middag- en avondprogramma van
Taptoe GroningenBack to top button