Zwanieta Hamming opent tegendraadse schoonheidspraktijk in Ten Boer

Ten Boer – Steeds meer mensen worden nooit meer aangeraakt. Soms omdat ze eenzaam zijn, soms door tijdsdruk en een jachtig leven. ‘We leven in een vluchtige tijd. Iedereen is druk, druk, druk en aanraken en ontspanning schieten er bij in,’ zegt Zwanieta Hamming van de nieuwe Bionique Beautysalon in Ten Boer. Zij vindt dat een zorgelijke ontwikkeling en probeert daar in haar praktijk verandering in te brengen.

Veel vrouwen willen snel mooier worden. Maar zo werkt het niet, zegt Zwanieta ‘Schoonheid zit van binnen je moet het de tijd geven om naar buiten te komen.’ Daarom richt zij haar praktijk voor huidverbetering anders in dan gebruikelijk is.

In tegenstelling tot de huidige trend om apparaten in te zetten om de huid te verbeteren, kiest Zwanieta ervoor om haar klanten met haar handen te behandelen. Dat maakt de behandeling veel aangenamer en heel ontspannend.

Een aanraking is zeldzaam geworden
‘Veel mensen worden tegenwoordig niet meer aangeraakt. Soms omdat ze eenzaam zijn, soms door tijdsdruk. Mijn behandeling verbetert niet alleen de huid, maar is ook een aandachtsmoment in het drukke en hectische leven. Mijn klanten krijgen niet alleen een stralende huid en een gezond uiterlijk, maar ook veel aandacht en een luisterend oor.’

Zwanieta heeft geen afkeer van techniek, want voor een uitgebreide huidanalyse gebruikt ze wel De Skin Scanner. Het apparaat kan diep in de huid kijken en vaststellen op welke punten er verbeteringen mogelijk zijn. Maar als het op behandelen aankomt vertrouwt Zwanieta op de kracht in haar eigen handen en de liftende massages die ze geeft.

Bionique Beautysalon van Zwanieta Hamming is te vinden aan de Bouwerschapweg 40 in Ten Boer en www.bioniquebeautysalon.nl

Back to top button