ZVV Delfzijl start met 5-tegen-5 bedrijfszaalvoetbaltoernooi

Delfzijl – Met ingang van het seizoen 2017/2018 gaat de ZVV Delfzijl starten met het 5-tegen-5 bedrijvenzaalvoetbal. Dit gebeurt onder de naam Zaalvoetbalcompetities Delfzijl kortom ZVC Delfzijl. Begin september 2017 start de 1e editie van deze competitie van het Eemsmondgebied in sporthal Brede School Noord te Delfzijl en eventueel omstreken. Verschillende bedrijven strijden met personeel en/of vrienden om de bedrijvenzaalvoetbalschaal.

De wedstrijden worden doordeweeks gespeeld en na afloop is er de gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aan het einde van de competitie in de maand mei wordt er in sporthal Brede School Noord te Delfzijl gestreden om de ZVC Cup. Dit bekertoernooi is inclusief buffet en eindborrel, kortom een groots sportief voetbal spektakel die u niet kunt missen!

De competitiewedstrijden en het bekertoernooi worden gespeeld in de sporthal van l Brede School Noord in Delfzijl en eventueel omstreken.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie en/of direct aanmelden dan kunt u terecht op onze website www.zvcdelfzijl.nl. Voor overige vragen kunt u een mail sturen naar info@zvcdelfzijl.nl.

Back to top button