7.7 C
Delfzijl
13 mei 2021 02:44

Gretha Ritzema 25 jaar vrijwilliger bij de VVV

Appingedam – Zomer 2017 is het 25 jaar geleden dat Gretha Ritzema haar eerste vrijwillige werkzaamheden bij de VVV te Appingedam is begonnen. De VVV is in de jaren daarna meer dan eens veranderd, maar Gretha is trouw gebleven en van vaste waarde gebleken. Plichtsgetrouw zich met plezier blijven inzetten voor toerist en bewoner; iedereen mag en moet weten wat voor moois hier te zien is; ons mooie Daam mag, nee, moet gezien worden.

Gretha heeft vele rollen ingevuld binnen de VVV en heeft mede daarmee uitvoering gegeven tot wat de VVV nu in 2017 is. Werkte als gids en deed rondleidingen, draait al jaren baliediensten om als gastvrouw toeristen wegwijs te maken, heeft een scherp oog voor geld en kosten, doet de inkoop voor de VVV Shop.

In de loop van de jaren heeft Gretha vele collega’s zien komen en gaan. Met haar ervaring heeft ze vele nieuwelingen wegwijs gemaakt en ook daarmee de VVV organisatie de steun gegeven om voor de toekomst genoeg ‘handen’ beschikbaar te hebben.

Uiteraard heeft VVV Appingedam, samen met haar vrijwilligers, stilgestaan bij dit jubileum. Een tuinfeestje met barbecue, muzikale begeleiding door een trio muzikanten en uiteraard de vertrouwde VVV bon als dank voor de inzet die Gretha al 25 jaar met groot verantwoordelijkheidsgevoel getoond heeft.

Vrijwilligers maken voor organisaties zoals de VVV veel mogelijk. Gretha Ritzema is 1 van hen!

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
TuinTuin
KlussenKlussen
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten