Zomeractiviteiten KunstKerk Hogeland

Warffum – Kom langs deze zomer in de KunstKerk. Er is van alles te doen, in allerlei smaken en soorten. In de eerste week van augustus is er de Summer Art Attack voor jongeren, drie dagen met workshops DJ-en, Rap en Cajon, met rapper Rayvano Sabajo en DJ Sem Anneveldt en top-houtbewerker Pieter Dijkstra. Beperkt aantal plaatsen dus meld je snel aan! Ze finishen met een kleine presentatie, voor iedereen vrij toegankelijk.

Liefhebbers van klassieke muziek kunnen terecht in de studieweek van het Apollo Ensemble, Het ensemble zelf geeft hun openingsconcert op maandag 8 augustus, om 20.00 uur. Het resultaat van de masterclasses en een week lang studeren is te horen in de deelnemersconcerten op zaterdag 13 en zondag 14 augustus.

De laatste twee weken van de zomervakantie staat de KunstKerk open voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De Zomerschool heeft elke dag een prachtig programma waar je aan mee kunt doen. De vakdocenten schilderen, dans, karate, muziek en film staan twee weken lang voor je klaar.

Meer informatie www.kunstkerkhogeland.nl

Back to top button