Zilveren medaille voor Merel Rozema van SVA Appingedam

Bellingwolde – Merel Rozema van SVA Appingedam heeft tijdens de eerste KNGU van het jaar in Bellingwolde een zilveren medaille gehaald. Afgelopen zaterdag begon voor een aantal meiden van SVA Appingedam hun eerste competitie wedstrijd van 2016. Voor SVA Appingedam kwamen in de eerste wedstrijd van de dag Nanda van de Berg en Quinty Vriemoedt uit, beide meiden turnen in de Senioren klasse 4 divisie Supplement D. Met weinig trainingsuren door hun opleiding, vakantie en de weersomstandigheden van vorige week kunnen ze best tevreden zijn met hun eindresultaat. Nanda eindigde als 22ste en Quinty als 19de.

In de tweede wedstrijd behaalde Eva de 14e plaats, Anouk behaalde de net de top 10 en Kaylee eindigde op een keurige 6de plek.

In de derde wedstrijd trad Merel Rozema aan, ze turnde een mooie stabiele wedstrijd en dat resulteerde dan ook met een verdienstelijke twee plaats op het ere podium.

Op zaterdag 13 februari kunnen zij opnieuw hun prestaties laten zien in de Brede School Noord te Delfzijl waar SVA Appingedam samen met Sportfit Delfzijl de Organiserende Verenigingen van zijn.

Back to top button