Zeventig deelnemers bij tweede editie pinkster- jeugdviswedstrijd afgelopen zaterdag

Delfzijl – Ook dit jaar heeft dierenspeciaalzaak Discus Delfzijl de Pinkster-Jeugsviswedstrijd georganiseerd. Afgelopen zaterdagochtend zaten 70 kinderen van 4 t/m 15 jaar te vissen aan de gracht. Weer een groot succes aldus Werner van Duren die de hengels en het visvoer beschikbaar heeft gesteld.

Voor iedereen was er een prijsje, maar de beker voor de 1e plaats ging naar Kars Kuiper (5jr). De beker voor de tweede plaats is gewonnen door Lazlo Habing (14jr). De prijs voor de grootste vis is gewonnen door Jill Nolden (4jr).

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de Hema, Smit-Sport, Expert, Vodafone en Delftechniek. Tussendoor werden de kinderen getrakteerd op een lekker hapje van Slagerij Remko, drinken van de Albert Heijn en als afsluiter friet van Cafetaria REX.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1590″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”upload_date” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button