Pinksterfeesten Delfzijl: Sfeerverslag van een zonovergoten Zotte Zondag

Delfzijl – De Zotte zondag op eerste pinksterdag in de haven van Delfzijl trok veel mensen naar de haven. Mede door het mooie weer waren veel mensen al vroeg in de middag in de haven te vinden. De diverse optredens trokken weer veel bekijks. Ook dit jaar stond Wia Buze op het podium in de haven van Delfzijl.  Verder waren er nog optredens van de Eemsmond Big Band, Wir sind Spitze en de Troubadours in de haven.

Er was nog veel meer te zien en beleven in en rond de haven. Er werden spectaculaire demonstraties Flyboarden gegeven. Op de havenboulevard waren kraampjes te vinden en de marine was aanwezig met een klimwand. Er kon mee gevaren worden in een snelle boot en straatartiesten vermaakten het publiek. Ook waren er gratis rondvaarten door de haven van Delfzijl.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1588″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”upload_date” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button