Zeven bekers voor dansschool The Legacy

Assen – Op zondag 2 juli werd in Assen de finale van de Streetdance/Hiphop organisatie DancEvent gehouden.

Tijdens dit toernooi, waarin groepen uit het Noorden van Nederland tegen elkaar strijden, werden er vier voorrondes gehouden. De eis is om aan minimaal twee voorrondes mee te doen en dan genoeg punten halen om je te plaatsen voor de finale.

Dansschool The Legacy, onder leiding van Cheryl Tualena, had maar liefst acht wedstrijd teams die zich wisten te plaatsen.

In de categorie tot 9 jaar wist het jongste wedstrijdteam So-Fly een mooie tweede prijs te behalen. In de categorie 10-11 jaar recreatie won Overkill een mooie derde prijs. In de categorie demoteams tot 12 jaar wist The Future de tweede prijs in de wacht te slepen. Daarna waren de oudere groepen aan de beurt. In de categorie 13-16 jaar kwam C-Force uit, zij wisten met een sterk overtuigend optreden de eerste prijs mee te nemen naar Delfzijl. In de categorie demoteams 16-18 jaar werd So-What tweede. In de 18+ categorie├źn regeerde de dansschool. Maar liefst twee teams werden in twee verschillende categorie├źn eerste. D-Fined in de categorie recreatie 18+ en ACE in de hoogste categorie demoteams 18+.

Back to top button