Fotowedstrijd Stadstuin de Eendracht

Appingedam – Stadstuin de Eendracht te Appingedam is op 1 juli gestart met een fotowedstrijd waar iedereen aan mee kan doen. Wie maakt de mooiste foto in de stadstuin? Er zijn drie

leeftijdscategorieën, tot 14 jaar, vanaf 14 tot 18 jaar en 18 jaar en ouder. De ingezonden foto’s worden door een vakkundig jury beoordeeld bestaande uit Ronny Benjamins Fotografie en Tonnie Stam van de Facebookpagina “Je bent een Damster als…..”

Zij beoordelen op sfeerbeeld, grappig, indrukwekkend en emotie. Let op..! de foto moet aantoonbaar op de stadstuin gemaakt zijn.

Foto’s kunnen, digitaal met de hoogste resolutie, tot 18 augustus gestuurd worden naar kenny@stadstuindeeendrachtappingedam.nl  o.v.v. naam en leeftijd. De eerste prijs is ‘ de winnende foto’ wordt op canvas afgedrukt. De tweede en derde prijs is nog even een verrassing!

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in fotografie. Ronny Benjamins gaat van 1 juli tot 18 augustus een aantal workshops geven over het fotograferen. Voor deze workshops en overige informatie kunt u naar onze Facebookpagina. Hier is ook alle informatie te vinden van de activiteiten die nog in de Stadstuin gaan plaatsvinden. www.facebook.com/stadstuindeeendrachtappingedam

 

Back to top button