Zesde en tevens laatste Streekproductenmarkt van 2022 op het voormalige Borgterrein van Ewsum in Middelstum

Middelstum – De zesde, tevens laatste Streekproductenmarkt van 2022, de ‘Herfstmarkt’ op het voormalige Borgterrein van Ewsum in Middelstum, vindt dit jaar plaats op Zaterdag 24 september de markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De Livemuziek zal worden verzorgd door de band  ‘Mag wel’ met Gronings repertoire.

De Livemuziek zal worden verzorgd door het duo Roma en het Amsterdams Havenkoor o.l.v. Rob Vlaar. Imker Bart de Haan komt vertellen over het vak van imker, bijen en honing maken.

De familie Pastoor komt hun indrukwekkende antieke dorsmachine, om te demonstreren hoe het graan vroeger voor het eerst machinaal werd gedorst. Petra v.d. Berg is de hele dag aanwezig om het aangeboden fruit te persen met haar mobiele persmachine ‘Golden Raand’. Iedereen dit zijn of haar fruit tijdens de marktdag wil laten persen kan contact met haar opnemen. (06-23 88 31 39).

De Streekproductenmarkt wordt al een heel aantal jaren georganiseerd op het Borgterrein van Ewsum in Middelstum, Oosterburen 1 door de Stichting Streekproductenmarkt Ewsum (SSME) in samenwerking met Werkpro Ewsum.

Op het prachtige Borgterrein Ewsum, waar het team van Werkpro o.l.v. Kees Groenendijk schitterende tuinen heeft gerealiseerd en waar in het najaar van 2021 is begonnen met de bouw van een monumentale kas is, kan men 6 maal per jaar op de vierde zaterdag van de maand van april t/m september, producten uit de regio kopen tijdens de gezellige Streekproductenmarkt.

Back to top button