12.8 C
Delfzijl
16 juni 2021 09:44

Zaterdag 26 mei rommelmarkt op het Ripperdadrift Plein in Uithuizen

spot_img

Uithuizen – Zaterdag 26 mei aanstaande organiseert buurtvereniging Ripperdadrift plein 1 zoals ieder jaar weer een gezellige en sfeervolle Rommelmarkt. Op deze rommelmarkt is voor ieder wat wils. De kinderen van de buurtbewoners zullen proberen om ook hun eigen spulletjes aan de man te brengen. Ook dit jaar zullen er diverse spelletjes voor jong en oud zijn. De markt begint ’s ochtends om 10:00 uur en het duurt tot ’s middags 14:00 uur. De opbrengst van de rommelmarkt zal dit jaar voor een groot gedeelte worden gebruikt om de aankleding en de verschillende in de buurt te financieren.

De buurtvereniging van Ripperdadrift Plein 1 is een actieve buurtvereniging die het hele jaar door verschillende activiteiten op het programma heeft staan waar jong en oud bij betrokken zijn. Naast de activiteiten die ieder jaar op het programma staan zoals Sinterklaas en Pasen is men ook ieder jaar betrokken bij NL Doet en de Nationale Burendag. Tijdens deze laatste bijzondere dagen worden activiteiten op het programma gezet om de leefbaarheid en aankleding van de buurt te vergroten Ook zijn er bijzondere dingen zoals bijvoorbeeld een Halloweenspeurtocht of een speurtocht die door de jeugd zelf wordt georganiseerd.

Het is, zeker wanneer de weergoden meewerken, een erg leuke dag voor jong en oud en het is echt de moeite waard om Ripperdadrift Plein 1 een bezoekje te brengen! Mocht het weer echter wat tegenzitten dan is dit geen probleem. De verkoop zal dan plaatsvinden onder de verschillende carports. Het bestuur van de buurt zorgt ervoor dat ook de inwendige mens deze dag niet wordt vergeten. Zo zullen er koffie, thee en broodjes hamburger verkrijgbaar zijn.  Dus Kom gezellig snuffelen in allerlei goederen die hier worden aangeboden zoals: kleding, boeken, aardewerk oude dvd/cd’s enz. enz. Al met al belooft het een leuke dag te worden voor jong en oud.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
AutoAuto
TuinTuin

Populaire berichten