Zaterdag 24 juni laatste kans om oud-ploeggenoten vv ’t Zandt te spreken

’t Zandt – Aanstaande zaterdag is de jubileumdag van v.v. ’t Zandt: de club bestaat dit jaar 85 jaar. Het is een jubileum met een donker randje: na 85 jaar heeft de club moeten besluiten te stoppen. Voor leden en oud-leden is het zaterdag de laatste kans om elkaar op ’t Zandt Siro te ontmoeten en herinneringen op te halen.

Door teruglopende ledenaantallen hadden de Zandtsters al zo’n 10 jaar nog meer één seniorenelftal. Om het onafwendbare einde toch nog kleur te geven, werden het afgelopen seizoen een keur aan activiteiten georganiseerd. De allerlaatste competitiewedstrijd van de blauwhemden, tegen aartsrivaal v.v. De Fivel, werd met 2-0 gewonnen.

RTV Noord sterrenteam

De jubileumdag, die rond 14.00 uur begint, staat in het teken van bijpraten en herinneringen ophalen. Ook hebben een aantal oud-Zandtsters de wens uitgesproken om nog één keer het blauw-witte tenue te willen aantrekken tijdens een onderlinge wedstrijd. Na een wedstrijd van het huidige eerste elftal tegen een heus RTV Noord sterrenteam wordt er dan gezamenlijk gegeten.

Feestavond met Dries Roelvink, Dikdakkers

’s Avonds verlenen tal van artiesten hun medewerking om v.v. ’t Zandt een muzikale ode te brengen. Dries Roelvink en de Dikdakkers zijn ongetwijfeld de grootste namen die op de bühne staan, maar ook local heroes als Burdy, Erik van Klinken en Wat Aans! geven acte de présence. DJ Erik Sherman zorgt tenslotte voor een spetterend einde. De avond wordt gehost door BG-er Henk de Haan. Genoeg reden om zaterdagavond even naar ’t Zandt te broez’n dus!

De gehele jubileumdag inclusief feestavond is voor iedereen gratis toegankelijk.

Back to top button