Zaterdag 15 juni Stadshavenfestival Appingedam met muziek, markt en salsa

Appingedam – Het Stadshavenfestival 2019 staat weer in de steigers. Het veelzijdige evenement vindt plaats op zaterdag 15 juni. Op het Kerkplein, Dijkstraat en Paviljoen Overdiep vinden van 11.00 tot 17.00 uur diverse optredens plaats. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten en ze kunnen gratis worden geschminkt. Daarnaast treedt de groep Stagemates op met hun nieuwe eenakter, totaal verknipt! Genieten van Theaterpret met haar eigenzinnige typetjes.

Er komt een markt op het Winkelplein Overdiep, de weekmarkt en een kofferbakverkoop. Dit is een mooie manier om van je overbodige spullen af te komen. Niet voor dag en dauw op een koude morgen je plekje in moeten nemen maar nu op een leuke plek staan met de hele dag muziek om je heen. Aanmelden kan nog tot 1 juni via info@biedaip.nl.

Op het Winkelplein Overdiep vindt tevens het Project Eemsdelta plaats. Een evenement door de meeste shantykoren uit de Dalgemeenten die optreden vanaf 11:00 op het Winkelplein Overdiep.

Vanaf 21:00 gaan we dansen op het kerkplein onder de bezielende leiding van de Salsaband Ache Cubano uit Groningen.Back to top button