donderdag 21 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Bestuur stichting Delfsail verjongt met nieuwe bestuursleden

Delfzijl – Delfsail heeft naast een ander jaar ook een volledig nieuw bestuur kunnen vormen, met onder andere de man van het eerste uur Arend-Jan Rozema. Hij stond jaren lang aan het hoofd van de commissie publiek en bedacht mede met zijn team welke artiesten het feest konden aankleden. Naast vertrouwde gezicht heeft Delfsail ook gekozen voor vernieuwing met o.a. Christiaan Wiepkema, Martijn Heuvelman en Roy Boxmeer, de laatste in het rijtje is ook oprichter is van het jaarlijks terugkerende evenement Eurocup Delfzijl.

Gedurende afgelopen zomer gaven enkele bestuursleden aan dat ze op een andere wijze betrokken wilde zijn met Delfsail. Daarom kreeg het bestuur de taak om nieuwe mensen aan te trekken. Dit was de kans voor het bestuur om professionals aan te trekken met diverse achtergronden, leeftijden en denkwijzen. Hierdoor zal het evenement mee groeien met de tijd zonder dat het zijn doel zal verliezen.

In de afgelopen jaren heeft Delfsail vooral een bestuur gehad met mensen met een machtige positie binnen de politiek of het bedrijfsleven. Nu is er gekozen voor vernieuwing zoals met Martijn Heuvelman de nieuwe eigenaar van Heuvelman Ibis en Christiaan Wiepkema eigenaar van C-Nautical en de kartrekker van de dorpsbelangen rondom het Schildmeer, maar ook Arend-Jan Rozema en Roy Boxmeer. Uiteraard blijft de ervaring in het bestuur ook aanwezig met Jan Koolhof als voorzitter, Egbert Vuursteen, Johan Smit en Fester Oosterhuis.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,306VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
TuinTuin
KlussenKlussen
AutoAuto
DierDier
Mode 2021Mode 2021