fbpx
zondag 05 december 2021
11.3 C
Delfzijl

Z.E.O succesvol op Groninger Kampioenschappen op de Drafbaan in Groningen

Groningen – De leden van paardensportvereniging Z.E.O uit t`zandt hebben afgelopen weekend goed gepresteerd tijdens de Groninger kampioenschappen, die gehouden werden op de drafbaan in Groningen. Er werden diverse titels behaald zowel individueel als in het clubteam. En hiermee hebben de leden het ticket om naar de Hippiade (Nederlands Kampioenschap)te mogen behaald.

Het clubteam van Z.E.O. deed mee aan de verenigingskampioenschappen. Z.E.O wist voor het 7de jaar op rij Kampioen te worden met het vereningsteam! Het team bestaande uit 4 dressuurruiters. Lisanne Boer met Soulignac Boilley HH, Carina Stael met Wilonca, Nienke Wiersema met Fandore en Nynke Tilma met Hype RW wisten mooie punten bij elkaar te rijden waardoor ze met de dressuur al op nr 1 stonden. Hierna waren de 4 springruiters aan de beurt, Ella Huizinga met H.M. de Vos, Lynn Bulthuis met Healt4horses Estoril, Kirsten Kuik met Galvè, en Henk Slik met Uveau wisten mooie parcoursen af te leggen en hiermee is het team Kampioen!, en heeft het ticket voor de Hippiade (NK) wat op 1 en 2 sept. in Ermelo verreden wordt!

Ook individueel werden er mooie titels behaald. Bij de Paarden Dressuur werd Anyke Bakker met Finn reservekampioen in de klasse B. Klaas Pestman wist met High Quality RV een 3de prijs te bemachtigen in het L2. In het M1 werd Marleen Noordhof reservekampioen met Edoni. Feline Bakker reed met Vennedy in het Z2 en werd reservekampioen! Paarden Springen Jose Woldring reed met haar paard Chella in de klasse Z en werd Kampioen! In de klasse L pakte Ella Huizinga met H.M.de Vos de reservetitel en Lynn Bulthuis won de 7de prijs met Healt4horses Estonil. Nienke Wiersema won de 4de prijs in de klasse B met Fandore.

Ook de ponyruiters van paardensportvereniging Z.E.O. kwamen in actie. En ook hier hebben verschillende leden diverse titels en het ticket voor de Hippiade bemachtigd!

Pony`s Dressuur

Bij de pony`s was het Nathalie Wolthuis die kampioen werd in de klasse L1 met haar pony Sunshine Ausberlin. In het M2 werd Yvette Oudman kampioen met Dior! En Liz Bouman won de kampioenstitel in het Z1 met Ruby!

Pony`s Springen

Anna Stevens wist dubbel kampioen te worden! Met haar pony Emmely`s Jelle werd ze kampioen klasse L (cat a-b) en met Freedom werd ze kampioen klasse L (cat D). Elana van Beem werd kampioen in de klasse L (cat c) met haar pony Westerhuis Kitty. Dieuwke Pardijs werd kampioen in de klasse M (cat c) met Aloha!

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,326VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer