fbpx
12.6 C
Delfzijl
vrijdag 25 september 2020
Home Agenda tips Woensdag 18 april: Voorjaarsmarkt Appingedam, de lente doet weer kriebelen

Woensdag 18 april: Voorjaarsmarkt Appingedam, de lente doet weer kriebelen

Appingedam – De ouderwets gezellige Voorjaarsmarkt van Appingedam zal woensdag 18 april de straten weer vol laten lopen. Zo’n 70 kraamhouders en standwerkers komen weer met hun vertrouwde assortiment, maar ook nieuwe standhouders zullen verrassende producten aan de man brengen. Waren en goederen die passend zijn in de traditie van het ontluikende voorjaar.

De jaarmarkten trekken altijd veel publiek uit Appingedam en omstreken. Een royaal aanbod in de sfeer van chocozoenen en wafels tot Squishy en (OOZOO)horloges, van been-, nacht- en ondermode tot heren-, dames- en kindermode, van geuren, tekstborden tot gereedschappen en schoonmaak-, woon- en tuinaccessoires, en nog veel meer!

Daarnaast natuurlijk gezelligheid en de gelegenheid om weer oude bekenden te ontmoeten voor een praatje en wellicht een hapje/drankje.

De Voorjaarsmarkt is in de straten van het centrum en rondom de Nicolaïkerk, start 9:00 uur en einde 17:00 uur. In verband met de markt is 18 april vanaf 6:00 uur tot 19:00 uur auto- & fietsverkeer én parkeren niet toegestaan in de St. Annastraat, Wijkstraat, de Riepe en de Kniestraat. Dringend verzoek is om dinsdagavond, 17 april, auto’s alvast buiten het afgesloten gebied te parkeren.