donderdag 21 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Wilma Pascha uit Appingedam presenteert drie boeken

Appingedam – Op zaterdag 24 oktober heeft Wilma Pascha in besloten kring drie bundels gepresenteerd. Eén met korte verhalen en twee met gedichten. Alle drie verschenen bij Uitgeverij EigenZinnig, Tolbert.

In ‘Het gaat eigenlijk nergens over’ schrijft Wilma Pascha over de gewone man, de gewone vrouw en het kind dat ze zelf geweest is. Over haar ervaringen tijdens de tweede wereldoorlog, haar bijna blinde broertje, de bloemen bij de begrafenis van haar moeder. Het zijn korte verhaaltjes uit haar eigen omgeving die nergens over gaan, maar die toch net zo veel te maken hebben met het leven als de grote gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis.

Ook in de beide gedichtenbundels blijft ze dichtbij huis. De gedichten in ‘Mensen mensen’ en ‘Dichtbij huis’ zijn geschreven in alledaagse bewoordingen en gaan over alles wat Pascha ziet in haar directe omgeving: de seizoenen, de planten en dieren rondom haar huis, de zon, de wind, geluk, verdriet, maar bovenal haar katten!

In deze drie boeken blikt Wilma Pascha terug op een rijk en bevlogen leven en legt ze haar belevenissen en emoties vast voor het nageslacht. Meer informatie over de boeken van deze bijzondere schrijfster is te vinden op www.uitgeverijeigenzinnig.nl.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,305VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
WonenWonen
AutoAuto