Wilhelmina in Concert op zondag 14 april

Delfzijl – Muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl geeft op zondag 14 april haar jaarconcert “Wilhelmina in Concert 2024” in de sporthal Brede School Noord te Delfzijl. Aanvang 14:00u (zaal open 13:30u). Entree is gratis.

Aan het concert nemen deel het Harmonieorkest, Malletband en de twee leerlingenorkesten van de vereniging. Ook zal tijdens het concert de talentvolle zangeres Christel Peters optreden samen met de vereniging. Christel is een muzikale duizendpoot en heeft o.a. in de USA de titelsong ingezongen van de film Jump (met Patrick Swayze).

De 50 muzikanten van de vereniging, onder leiding van dirigent Theo van Kruistum, zullen zorgen voor een boeiend concert met zeer verschillende werken. Met bijvoorbeeld muziek uit de musical Elisabeth, de marsen van John Philip Sousa en muziek uit de film Ciske de Rat. De Malletband zal o.a. de twee imponerende werken spelen die de Malletband in juni zal uitvoeren op het Wereld Kampioenschap in Rastede (Duitsland).

In de pauze wordt er een grote verloting gehouden. Er zijn vele fantastische prijzen te winnen en mooie hoofdprijzen, waaronder twee goedgevulde boodschappenmanden.

Meer informatie over “Wilhelmina in Concert 2024” is te vinden op www.kon-wilhelmina.nl. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Eemsdelta, Nobian, Groningen Seaports en RWE. Een vrije gift na afloop wordt zeer gewaardeerd.

Back to top button