17.6 C
Delfzijl
24 juni 2021 17:52

“Wilhelmina in Concert 2019” op zaterdag 25 mei 2019 in de Evenementenhal Delfzijl

spot_img

Delfzijl – Zaterdag 25 mei as. geeft de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl/Farmsum het concert “Wilhelmina in Concert 2019” in de Evenementenhal Delfzijl. Het hoofdprogramma wordt verzorgd door het Harmonieorkest en Malletband van de vereniging. De meer dan 50 muzikanten zullen een zeer gevarieerd en veelzijdig programma gaan brengen van prachtige en indrukwekkende blaas- en slagwerkmuziek. 

Zo kan het publiek bijvoorbeeld gaan genieten van film- en musicalmuziek (o.a. Saving Private Ryan en The Greatest Showman), maar ook van bekende popmuziek uit de jaren ’60 (met Simon and Garfunkel) en de jaren ’80. Hedendaagse swingende Latijnse-, Mexicaanse- en popwerken zullen ook de revue passeren, alsmede prachtige ouvertures en werken met schitterende melodielijnen en stevige percussie. 

De twee leerlingenorkesten van de vereniging zullen ook een klein optreden gaan geven. De vereniging heeft een leerlingenorkest met leerlingen op een blaasinstrument en een leerlingenorkest met leerlingen op een slagwerkinstrument. 

Het jaarlijks concert van “Koningin Wilhelmina” wordt gegeven in een sfeervol ingerichte Evenementenhal (met tafels en stoelen) en ondersteund met professioneel licht en geluid. In de pauze kan worden deelgenomen aan de grote verloting. Er zijn vele fantastische prijzen te winnen en mooie hoofdprijzen, waaronder twee goed gevulde boodschappenmanden. De prijzen zijn zeer gevarieerd en bestaan bijvoorbeeld uit slagroomtaarten (aangeboden door de HEMA) en doppler flessen (aangeboden door Budgetbeheer Eemsdelta). 

De Evenementenhal Delfzijl is open vanaf 19.15u. Het concert begint om 20.00u. Entree bedraagt EUR 5,00 (kinderen t/m 12 jaar gratis). Toegangskaarten zijn vanaf 19.15u bij de entree Evenementenhal verkrijgbaar en kunnen ook per PIN worden betaald. 

Wilhelmina in Concert 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Delfzijl, Bloemenhuis Akkerman, PPG, Fonds Eemsmond en de Evenementenhal Delfzijl. 

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,258VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
WonenWonen
TuinTuin

Populaire berichten