Wetenschappelijke Ontdekkingsreis op 7 oktober bij Campus Eemsdelta

Appingedam – Op zaterdag 7 oktober staat Campus Eemsdelta in Appingedam in het teken van een wetenschappelijke ontdekkingsreis. Dit event biedt een boeiende kijk op de wetenschap die schuilgaat achter ogenschijnlijk alledaagse dingen.

De ontdekkingsreis is een onderdeel van het landelijke evenement ‘Weekend van de Wetenschap’. Campus Eemsdelta opent haar deuren voor iedereen en nodigt uit om gezamenlijk een educatieve en opwindende reis te maken door de wereld van de wetenschap.

Tijdens deze dag krijgen de bezoekers de kans om de wetenschap te verkennen die schuilgaat in de dingen die we vaak als vanzelfsprekend beschouwen.

Er is nog ruimte voor deelnemers
Organisaties zoals ‘De Jonge Onderzoekers’ en ‘Digital Art Factory’ nemen deel aan dit initiatief, maar er is nog ruimte voor meer enthousiaste deelnemers. Lokale organisaties, bedrijven en verenigingen met een passie voor wetenschap en techniek zijn van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten. Samen wordt er gewerkt aan een dag vol leerzame en plezierige activiteiten, met tal van experimenten en boeiende workshops.

Contact en deelname
Geïnteresseerd in deelnemen of op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op via info@campuseemsdeltagroningen.nl.

Back to top button