16.9 C
Delfzijl
22 juni 2021 19:10

Werkgroep stadstuin de Eendracht verontwaardigd na diefstal

spot_img

Appingedam – De leden van werkgroep Stadstuin de Eendracht in Appingedam zijn verontwaardigd na diefstal vanaf het terrein. Sinds enige tijd heeft de Stadstuin de beschikking over een aantal pallets, deze zouden gebruikt worden voor het grootste insecten hotel van Europa. Onbekenden hebben waarschijnlijk afgelopen nacht een groot aantal pallets weg genomen. Op het terrein werden sporen aangetroffen zoals schoenafdrukken en een koevoet. Deze sporen zijn dinsdagochtend door de politie veilig gesteld.

Afgelopen week werden er ook al geprobeerd pallets te stelen, deze werden later elders op het terrein aangetroffen. Hierop werd besloten de pallets aan elkaar te maken met latten en spijkers. De dieven hebben die bij de diefstal met een koevoet losgemaakt. Het is niet bekend hoe men de pallets heeft afgevoerd.

Lid van de werkgroep Stadstuin de Eendracht, Albert Heidema roept de Damsters op om in de avond uren een oogje in het zeil te houden, vooral nu we richting het einde van het jaar gaan. Ook zullen de leden de komende dagen nog eens extra langs het terrein rijden.

 

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,258VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
DierDier
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen

Populaire berichten