zaterdag 23 oktober 2021
11.3 C
Delfzijl

Wensactie Stichting Activiteiten Centrum Delfzijl laat vele wensen in vervulling gaan

Delfzijl – Tijdens de eindejaarsactie, eind december 2016, konden klanten en bezoekers in het centrum van Delfzijl een wens inleveren voor een ander. Uit de enorme hoeveelheid ingeleverde wensen zijn begin januari een twintigtal wensen uitgekozen die ook daadwerkelijk in vervulling zullen gaan of inmiddels zijn gegaan.

De wensen liepen uiteen van een week met de hele familie naar een warm land en gezondheid en vrede voor iedereen tot een leuke CD voor oma of een bos bloemen voor de buurvrouw.

De ‘winnende’ wensen zijn o.a. een TV voor opa, het verven van de garagedeur, een sieraad voor moeder, een dagje sauna, bowlen met de hele familie, een geheel verzorgd dagje dierentuin, nieuwe borden voor moeder, een dagje meehelpen in de manege en nog veel meer….

De crew van  Stichting Activiteiten Centrum Delfzijl STAD werden bij het lezen van alle wensen stil van de hartverwarmende redenen die de wensgevers opgaven voor degene waar de wens voor werd opgegeven.  Volgens STAD is de leukste wens, die van een kleindochter voor haar oma, ze wil samen met haar oma van 90 jaar (die eigenlijk niet meer naar Delfzijl wil, want daar waait het altijd zo) een dagje naar Delfzijl komen en van een high tea genieten.

Vele wensen zijn inmiddels in vervulling gegaan, de ontvangers van de wensen waren ontroerd, enthousiast, blij en vooral ongelooflijk dankbaar.

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,306VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto
TuinTuin
KlussenKlussen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen