fbpx
10.4 C
Delfzijl
zaterdag 19 september 2020
Home Algemeen Weekendschool Petje af Hogeland wordt Petje af Eemsdelta

Weekendschool Petje af Hogeland wordt Petje af Eemsdelta

Eemsdelta – In oktober start alweer het derde jaar van talentontwikkeling, bijzondere ontmoetingen en beroepen ontdekken bij Petje af Eemsdelta voor kinderen uit Delfzijl, Appingedam en Loppersum.  

Vanaf nu dus onder de nieuwe naam: Petje af Eemsdelta. “Door de veranderingen in de nieuwe gemeente namen, vanwege de herindeling, willen we verwarring voorkomen”, zeggen ze erover bij Petje af. “Maar het doel en de activiteiten blijven hetzelfde”, benadrukken ze.

De coaches gaan tussen zondag 4 oktober en 27 juni 2021 weer 30 zondagen met de kinderen op pad. Gastdocenten, bedrijfsbezoeken en culturele uitjes vergroten de wereld van de Petje af kinderen en ze worden uitgedaagd tijdens o.a. filosofie en geluklessen. 

Het doel bij Petje af?
Alle kinderen verdienen keuzemogelijkheden in hun leven. Het is belangrijk dat ze leren geloven in hun eigen kunnen en hun talenten kunnen ontdekken.  

Dus…alle nieuwsgierige kinderen uit de Gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum zijn welkom. Er staan weer vele leuke activiteiten op het programma!
Voor meer informatie bezoek de nieuwe website : www.petjeaf.nl/eemsdelta