Wedstrijdseizoen van volleybalvereniging Trias gaat beginnen

Appingedam – Zaterdag 21 september start het nieuwe wedstrijdseizoen van volleybalvereniging Trias. Vanaf 16:00uur zal de jeugd  van meisjes C en Mix B het seizoen openen.

16:00 uur Trias MC1 – Doles MC1
Meisjes C begint met een bijna geheel nieuw team aan het seizoen. Alise, Lisa, Naomi, Lotte, Esmee en Aylin speelden het vorige seizoen nog in de CMV competitie (4×4). Samen met de ervaring van Marije en Ashley en nieuweling Marlyne gaan ze het nu op het grote veld proberen. De meisjes en coach Mark hebben er zin in.

16:00 uur Trias XB1 – Dio Bedum XB1
Mix B is een gecombineerd jongens/meisjes team. Vanuit de C-jeugd zijn Dion, Isa, Frederiek, Fleur, Lieke en Kimberley doorgestroomd. Dionne, Dana en Marije maken het team compleet. Voor dit team wordt komend seizoen ook een uitdaging omdat zij gaan beginnen een spelsysteem onder de knie te krijgen waardoor zij makkelijker kunnen aansluiten bij de oudere jeugd en senioren. Op de trainingen wordt hier al druk mee geoefend.

18:00 uur Trias D1 – Krathos D1
Om 18:00 uur zijn de senioren aan de beurt. Dames 1 is t.o.v. vorig seizoen compleet gebleven en 2 speelsters die om verschillende redenen gestopt waren  sluiten dit seizoen weer aan waardoor de coaches Andre en Dolf weer over een grotere selectie kunnen beschikken. De dames acteren in de 1e klasse en de verwachtingen voor dit seizoen zijn hoog gespannen.

18:00 uur Trias D1 – Krathos D4
Dames 4 is ook bijna compleet gebleven. Anouk heeft afscheid genomen en hiervoor is Marjanne teruggekomen. I.v.m. blessures zal zaterdag echter niet met een volledige selectie gestart kunnen worden. De dames zijn vorig jaar bij de 1e 5 geëindigd en voor dit seizoen is die ambitie, of een plekje hoger, ook weer uitgesproken.

18:00 uur Trias H2 – G.A.V Unitas H1
De herenteams hebben een metamorfose ondergaan. Door het stoppen van enkele leden is besloten i.p.v. 3 herenteams er 2 in te schrijven voor de competitie.

Heren 2 met als “oude garde” Rick, Eric, Frits, Harry, Peter, Marcel J. Marcel v L., Martin, zullen de aanvulling vanuit heren 3, Mark en Gertjan op sleeptouw moeten nemen. De heren komen uit in de 1e klasse waar hun een uitdagend seizoen wacht.

20:00 uur Trias H1 – Donitas H3
Heren 1 speelt dit seizoen in een samenstelling van “oud” heren 1 met aanvulling van 2 en 3. Waar Andre, Rudolf, Jeroen S. en Jan de basis moeten vormen zijn vanuit heren 2 Mark en Theo en heren 3 Rogier, Tim, Tiemen en Jeroen H. ingestroomd. Met deze mengeling van ervaring en jeugd gaan de heren ervan uit een leuk balletje mee te kunnen spelen in de hoofdklasse.

20:00 uur Trias D2 – Donitas D8
Dames 2 is dit seizoen qua samenstelling gelijk gebleven alleen Lisanne is het team komen versterken. De mengeling van oud en jong komt ook dit seizoen uit in de 2e klasse.

20:00 uur Trias MA1 – VC Grijpskerk MA1
Gelijktijdig komen ook de meiden van MA in actie. Dit team wat vorig seizoen kampioen is geworden gaat het nu 1e klasse regionaal spelen. Vanwege haar leeftijd is Lisa doorgestroomd naar Dames 3. Het team gaat versterking krijgen met Adele. Zij verblijft een jaar in nederland en brengt 6 jaar volleybalervaring uit italië mee.

Alle wedstrijden worden gespeeld in sporthal Eelwerd te Appingedam. Dames 3 van Trias vangt het seizoen aan met een uitwedstrijd bij de studentes van Veracles.

Trias heeft daarnaast nog een A-jeugd team. Mix A, een combinatie van jongens en meisjes, speelt volgende week hun 1e wedstrijd uit.

Trias is op donderdagavond begonnen met een recreantenvolleybal. Heb je zin om een keer mee te doen, kom rustig langs in sporthal Eelwerd te Appingedam. Dit is voor heren en dames in de leeftijd van ca 16 tot zo jong je je maar voelt. Donderdag van 20:30-22:00 uur

Back to top button