100 joar Grunnens Laid Kerk van Solwerd

Appingedam – Het Gronings volkslied bestaat 100 jaar en dat wordt groots gevierd. Op 28 september 2019 om 17.00 uur klinkt het Grunnens Laid op 100 plekken in de provincie Groningen. Trotse Groningers worden opgeroepen om mee te zingen.

Met het zingen van het Grunnens Laid wil de organisatie laten zien én horen dat ze trots zijn op Groningen, door samen op 100 locaties (‘podia’) het Grunnens Laid te zingen.

In de kerk van Solwerd zingt Appingedam
In Appingedam wordt er vanaf 16.00 uur gezongen in de kerk van Solwerd. Met medewerking van de  koren Mixed Melody uit Appingedam, Aig’n Wies uit Roodeschool en het huisvrouwenkoor van de NVVH uit Appingedam zingen we er samen met schoolkinderen, muzikale begeleiding en met vele inwoners van Appingedam er deze middag op los en sluiten ze net als op de 99 andere plaatsen in Groningen om 17.00 uur af met het Grunnens Laid.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze middag hierbij aanwezig te zijn, een drankje en wat lekkers staan klaar. Zorg dat met een gezellige muzikale middag Appingedam het Grunnens Laid laat horen.

Locatie:          Kerk van Solwerd, Solwerderweg 5a in Appingedam
Tijd:                16.00 uur – 17.15 uur
Prijs:              gratis entree
Inlichtingen:  grunnenslaid@gmail.com

Back to top button