7.7 C
Delfzijl
13 mei 2021 02:24

VVV neemt mobiel informatiepunt in gebruik

Appingedam – Afgelopen donderdag heeft wethouder Annalies Usmany van gemeente Appingedam, als lid van het VVV-promotieteam, het nieuwe mobiele VVV-informatiepunt in gebruik genomen. Met een compacte, uitschuifbare bakfiets, gaat de VVV in Appingedam en in de regio evenementen en festivals bezoeken om het publiek ter plekke te informeren over al het moois in de regio.

Vanuit de overtuiging dat toeristische informatie altijd en overal beschikbaar moet zijn, is een nieuw digitaal en decentraal VVV- informatienetwerk op gezet door Top van Groningen. Dit is in het afgelopen jaar gebeurd in een samenwerking met toeristische ondernemers en nu ook  met evenementenorganisaties.

In het afgelopen jaar zijn nieuwe digitale informatiepanelen geplaatst bij toeristische ondernemers / organisaties in de Eemsdelta. Dit zijn fraai vormgegeven, herkenbaar panelen waarmee folders en routes aan uit het gebied worden aangeboden. Daarnaast zit er een interactief aanraakscherm in het paneel waarop volop informatie over het gebied te vinden is over evenementen, uit-tips, verblijfsmogelijkheden, horeca, etc. De informatiepanelen zijn te vinden in Hoogelandmuseum in Warffum, Schathoes Menkemaborg Uithuizen, Vertrekhal Borkumlijn Eemshaven, Borg Ewsum Middelstum, Hotel Spoorzicht & Spa Loppersum, Hotel Termunterzijl en Groninger Zilverkamer Appingedam. Op 1 juni wordt het laatste infopaneel in gebruik genomen, bij de opening van de nieuwe VVV in het MuzeeAquarium Delfzijl.

Met het in gebruik nemen van de mobiele VVV (de bakfiets) is de VVV weer helemaal up-to-date. En kan daarmee de mooiste plekjes en verhalen onder de aandacht brengen bij onze toeristische gasten.

Top van Groningen heeft in samenwerking met Marketing Groningen, Provincie Groningen, VVV Nederland en ondernemers in het gebied deze innovatieve vorm van informatieverstrekking weten te realiseren.

 

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
KlussenKlussen
AutoAuto
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Populaire berichten