VVV Infoshops dringend opzoek naar vrijwilligers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Appingedam – De VVV Infoshops zijn voor meerdere vrijwilligers een opstap naar een zinvolle tijdsbesteding. Werken bij de VVV geeft kansen om je te ontplooien en eigenwaarde om zelf verder te gaan en inhoud aan je eigen toekomst te geven. Aan het eind van dit jaar nemen weer 3 enthousiaste vrijwilligers afscheid van de VVV. Waardevolle krachten, een gemis voor de VVV. Maar goed en mooi dat zij hun volgende stappen kunnen zetten.

Zo heeft Jannie Huisman, na een paar jaar actief te zijn geweest bij de VVV, nu haar eigen praktijk geopend voor Voetreflextherapie in Appingedam. Dorothea Reijerman, het vaste gezicht op de zaterdag bij de VVV en altijd bereid collega’s te vervangen gaat na bijna 3 jaar bij de VVV nu vrijwilligerswerk bij vluchtelingenwerk doen.

Sheila van den Berg was meerdere dagdelen actief en naast baliediensten goed in overzichten en lijsten maken. Zij gaat in haar 2e huisje, in Frankrijk, straks van haar AOW en pensioen genieten.

Vacatures bij de VVV
Als 3 bevlogen vrijwilligers zo vlak na elkaar weggaan dan krijgt de VVV zeker bezettingsproblemen. Er worden dus nieuwe medewerkers gezocht die tijd en zin hebben om hun handen uit de mouwen te steken. Gasten ter woord staan, informatie geven en verkoop van souvenirs en producten te doen. Een zeer zinvolle job en wellicht ook voor jou een opstap die je ideeën geeft voor jouw eigen verdere toekomst. In een team van 12 a 14 medewerkers worden de balie diensten verdeeld met respect voor jouw eigen mogelijkheden voor inzet. Interesse?  Kijk op: www.eemsdelta.groningen.nl/vacature

Back to top button