fbpx
maandag 29 november 2021
11.3 C
Delfzijl

VVV Eemsdelta zoekt Gastheren/Gastvrouwen

Appingedam – VVV Eemsdelta is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor haar twee Infoshops om onze prachtige regio Eemsdelta te promoten. Ben je trots op Groningen en wil je bijdragen aan een gastvrij Eemsdelta? Dan is er zeker plaats in het enthousiaste team van vrijwilligers van de infoshops in Appingedam of Delfzijl.

Bezoekers komen bij de VVV voor toeristische informatie, fiets- en wandelroutes, souvenirs, toegangsbewijzen, VVV bonnen en meer. De gastheer/gastvrouw informeert en wijst bezoekers op alle leuke én unieke parels die Eemsdelta rijk is.

De VVV Infoshops zijn gevestigd in het Muzeeaquarium in Delfzijl en Museum de Groninger Zilverkamer in Appingedam. Beide een prettige werkomgeving met altijd de nodige aanloop van bezoekers. Het team bestaat volledig uit enthousiaste vrijwilligers. Het werk is gevarieerd werk: geen dag is hetzelfde.

VVV Eemsdelta is per direct op zoek naar betrokken en enthousiaste vrijwilligers, die bezoekers en toeristen graag te woord staan en verder helpen. Zowel persoonlijk, telefonisch als online via e-mail.

De VVV’s zijn op weekdagen en in het weekend geopend. De Gastheren/Gastvrouwen werken minimaal één dagdeel per week. De tijden zijn meestal goed te plannen. Er wordt een passend introductie programma aangeboden ter voorbereiding op het werk als ‘Ambassadeur van de regio’.

Mee informatie over de functie is te vinden op: www.topvangroningen.nl/vacatures

Meld je aan als vrijwilliger!

Heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Neem contact op met Wendy Swiersema. wendy@topvangroningen.nl of 06 21 90 70 03.
Ontdek wat we toeristen/bezoekers te bieden hebben, neem een kijkje op www.eemsdelta.groningen.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,656VolgersVolg
5,328VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer