VV ’t Zandt wint allerlaatste wedstrijd met 2-0 van De Fivel 2

t’Zandt – VV ’t Zandt heeft zaterdagmiddag de allerlaatste wedstrijd in haar 85-jarig bestaan gewonnen. Het elftal van ’t Zandt wist de laatste wedstrijd tegen de Fivel 2 met een klinkende 2-0 overwinning op hun naam te schrijven.De doelpunten werden gemaakt door Cees bij de Leij vlak voor rust en Leon Teering, vlak voor tijd. Na 85 minuten blies scheidsrechter Jochem Kamphuis de wedstrijd af hier mee komt een einde aan 85 jaar club historie.

De club is jaren de kleinste amateurvoetbalverenigingen van ons land. ’t Zandt bestaat uit slechts één seniorenelftal en een aantal trouwe leden. Nu een aantal spelers om verschillende redenen niet langer kan spelen en er geen nieuwe aanwas is, heeft de club besloten zich na dit seizoen op te heffen.

Op 6 juni is de opheffingsvergadering en op 24 juni staat het grote slotfeest op het programma, waarbij in de avond o.a. Dries Roelvink, de Dikdakkers, Wat Aans en Burdy op de bühne staan.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”1125″]


Back to top button