Voorverkoop Tentfeest Spijk met optredens van Jannes, Ancora en Helemaal Hollands van start gegaan

Spijk – Burgemeester Ben Visser van de gemeente Eemsdelta heeft maandagmiddag symbolisch de eerste kaart van het Tentfeest in Spijk in ontvangst genomen. Na zeven jaar vind er op zaterdag 3 juni weer een Tentfeest plaats op het terrein van het vroegere voetbalveld aan de Alberdaweg.

Dit jaar zullen Ancora, Jannes en Helemaal Hollands Spijk en omgeving een muzikale meezingavond bezorgen.

Het traditionele Tentfeest begint al op donderdagavond 1 juni met een feestelijke bingo met vijf ronden en drie superronden. Er zijn diverse leuke prijzen te winnen zoals een weekendje weg en huishoudelijke artikelen. Vrijdag 2 juni is er een discoavond tussen 19:00 en 21:00 uur voor de kleintjes en vanaf 21.00 uur is de disco voor jong en oud met de Julian & Koenshow.

Zaterdag 3 juni barst het feest pas echt los met het Nederlandstalige muziekspektakel. Vanaf 20:00 uur zullen Jannes, Ancora en Helemaal Hollands het publiek vermaken met de Hollandse meezingers.

Voorverkoop al gestart
De voorverkoop is zaterdag van start gegaan, en met succes. Binnen een paar uur waren er al ruim 400 kaarten van de 700 verkocht. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bloemen- en Plantencentrum Bie de Jongens aan de Ubbenasingel 46 in Spijk.

Parkeren
Bezoekers die met de auto komen kunnen deze parkeren bij VV Poolster en bij de bloemenwinkel aan de Ubbenasingel. Voor de fietsers komt er een aparte parkeerplaats vlak bij de tent. Vanaf de parkeerplekken is het Tentfeest goed te bereiken.Back to top button